KAYSERİ TALAS SU USTASI

KAYSERİ TALAS SU USTASI

Mayıs 10, 2020 KAYSERİ TALAS SU USTASI için yorumlar kapalı By rfy7d

Talas su; Sıhhi tesisat tamiri, Kayseri’de ev, ofis ve iş yerlerinize sıhhi tesisat sorunlarınızı, boruların yenilenmesi veya tüm sıhhi tesisat tadilatı hizmetimizle 12 yıllık mesleki tecrübemizle 7 gün 24 saat müşterilerimizin yanındayız. Sıhhi tesisat tamiri konusundaki tüm sorunlarınızı çözüyoruz.

  • Bozulan, arızalanan musluklarınızı, bataryalarınızı, çeşmelerinizi tamir ediyoruz
  • Su kaçak ve arızalarınızı tespit ediyoruz ve onarıyoruz,
  • Bütün su tesisatı tamirat işlerinizi yapıyoruz.
  • Dilediğiniz zaman da da evinizin, ofisinizin ve iş yerinizin su tesisatını komple (mutfak tesisatı, lavabo tesisatı, klozet tesisatı, su tesisatı, doğalgaz tesisatı, atık su tesisatı) yeniliyoruz. Gerektiği hallerde anlaşma dahilinde periyodik bakım hizmeti de sunuyoruz.

KAYSERİ TALAS SU TESİSAT

Her türlü doğalgaz, su tesisatı, sıhhi tesisat tamiri, kurulum, montaj, bakım, onarım sorunlarınızda (Kayseri tüm ilçelerde ve mahallelerde) 7 gün 24 saat 0546 526 57 90 ve 0542 847 35 48 numaralı irtibat numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Sıhhi tesisat tamiri 12 yıllık birikimimizle oluşturduğumuz usta teknik ekibimiz tecrübeli ve kendini sürekli geliştiren personelden oluşmaktadır. Cihazlarımızla ise son teknolojiyi kullanıyoruz. Ekonomik, uygun fiyat politikasını ve disiplinli çalışma şeklini birleştirerek sizlere kusursuz sıhhi tesisat tamiri bir hizmet vermekteyiz.

KAYSERİ TALAS SU TAMİRAT

Su tesisat tamir, inde kaçak mı var ACİL Mİ ?
Arızanın içinde, su kaçarken neden olan şeyler, su kaçak arızası ile ilgili bilgiler bu yazıda simgeleri. Öncelikle bir tesisatta su kaçağı çıkıyor nasıl anlarız? Karanlık dairede küflenme tavanlarda boya kabarmaları ve buna benzer lekeler olabilir. Bunların hepsi su borusunda kaçak BORU SU olarak yorumlanmıyor. 

KAYSERİ TALASTA SUCU

SERVİS GARANTİSİ

Servis garantisi, su tesisat arızalarına ürettiğimiz çözümler müşteri isteğine göre kalıcı yada geçici olabilir. Fakat değişmeyen bir şey vardır her zaman yaptığımız işlerle ilgili servis garantisi vardır.

Teknolojik Ekipman

Teknolojik ekipman, Su tesisat alanında arızalara kırmadan çözüm üretmek için geliştirilen her türlü teknolojiden faydalanmaktayız. Arızaya çözüm üretmek ve en az hasarla işi bitirmek için dinleme, görüntüleme vb. teknolojik sistemler şarttır.

Müşteri Memnuniyeti

Müşteri memnuniyeti, Bir müşterinin yaptıracağı işte dikkat edeceği en önemli hususlardan biriside söylenilen vakitte işin yapılması ve işlem sonunda yapılan işlerin bizim sorumlu olduğumuz kısmına garanti verilmesidir. Bu iki kriter firma olarak en hassas olduğumuz konulardır.

hemen ara