KAYSERİ YEŞİLHİSAR SU KAÇAĞI

KAYSERİ YEŞİLHİSAR SU KAÇAĞI

Şubat 5, 2020 KAYSERİ YEŞİLHİSAR SU KAÇAĞI için yorumlar kapalı By rfy7d

Her hangi bir yeri kırmadan tamir edebilmek için hem alanında uzman hem de cihazlar olması gerekir. Sektörde uzun yıllardır hizmet veren firmamız internet sitemiz üzerinden de sizlere hizmet veremeye başlamıştır. Kırmadan dökmeden su kaçağı tespiti yapılır.

Su kaçağı tespiti, Su Tesisatçı tarafından kameralı ve bilgisayarlı cihazlarla, evinizde ya da iş yerinizde herhangi bir kırma işlemi yapılmadan tespit edilir.

Su kaçağı tespitinde teknolojik cihazlarla çözümün yanı sıra su kaçağı tespiti ustalarının, bu alanda uzmanlaşmış ekibin hizmet vermesi de çok önemlidir. Su Tesisat ekibi, ihtiyaç duyduğunuz zamanda, evinize ya da işyerinize gelerek temiz su tesisatının testlerini yapar, pimaş atık su tesisatının testlerini yapar ve bu işlemlerin ardından kalorifer tesisatının testini yapar.

KAYSERİ YEŞİLHİSAR SU KAÇAĞI TESPİTİ

Su kaçağı tespiti, neden olan arızanın yeri noktasal olarak kamera ve akustik ses dinleme cihazları ile tespit edilir. Problemin çözümü için boru tamiratı ya da boru yenileme gerekiyorsa tesisat ustamız müdahale eder. Küçük bir onarım işi ise anında müdahaleile su kaçağı problemi çözülür. Daha büyük bir problem ise gerekli malzeme ve en uygun maliyet tespiti yapılarak tekrar randevu alınır ve tamir günü problem çözülür.

KAYSERİ YEŞİLHİSAR KAÇAK SU TESPİTİ

Kayseri Su kaçağı, nedenleri arasında su tesisatı yapımında kullanılan malzemelerin kalitesi önemli rol oynar. Kullanılan malzemelerin TSE standartlarına uygun olup olmadığından emin olun. Su kaçağının bir diğer önemli nedeni ise uygulamayı yapan tesisat ustalarından kaynaklı işçilik hataları olabilir. Su tesisatı alanında teknolojik cihazları iyi ve doğru kullanan, deneyimli tesisat ustalarıyla çalışmak bu nedenle çok önemlidir.

KAYSERİ YEŞİLHİSAR KAÇAK SU SIZINTISI TESPİTİ

Firmamız tarafından su kaçağı arızası sebebiyle yapılan onarım ve tadilat çalışmalarına 1 yıl garanti verilmektedir. Tadilat çalışmasından sonra meydana gelebilecek sorunlar firmamızdan dolayı kaynaklandığı belirlendiği taktirde sizden tekrar ücret talep edilemez.

Su kaçağını tespit ederken herhangi bir kırma dökme olmamaktadır. Su kaçağını kameralı sistemle tespit edilir ve böylelikle arızalı olan bölge görüntülenir. Firmamızın sunduğu kameralı su kaçağı tespiti hizmeti sayesinde ekstra masraflarla uğraşmazsınız.

Su Kaçağı Olduğu Nasıl Anlaşılır?

  • Duvarda veya tavanda ıslaklık, kabarma ve dökülme varsa
  • Su faturanız hiç olmadığı kadar yüksek geliyorsa
  • Parke ve fayanslarda su birikiyorsa
  • Kombinin suyu sürekli eksiliyorsa
  • Su saati devamlı dönmeye devam ediyorsa
  • Beton arasından su çıkıyorsa
hemen ara